top of page

El teu masculí i femení

Taller per homes i dones

taller d'un dia

 

Femení i Masculí, més que conceptes són energies, patrons, arquetips... Estan a dins nostre i a fora, ens configuren. S’expressen a nivell físic, energètic, emocional, psíquic i espiritual.

Per relacionar-nos amb nosaltres mateixos/as, i amb d’altres, és necessari reconèixer-les i acceptar-les.

Sense judici, abraçant aquesta “configuració” personal, que expressa una part molt autèntica de nosaltres mateixos/as. Per desenvolupar el nostre poder, és necessari integrar Masculí i Femení dins nostre.

 

Us oferim un taller vivencial on dones i homes pugueu explorar aquestes energies i integrar-les.

Quan ens reunim dones i homes per separat, allò femení i allò masculí es potencien: podem identificar aquesta energia i reconèixer-nos-hi. Això passa a nivell energètic, no mental ni ideològic, Es un viatge que va més enllà. Es un viatge intern. Explorar aspectes de l’altre polaritat es també fonamental.

Després d’aquesta vivència de “polarització”, la trobada entre dones i homes succeeix des d’un lloc molt autèntic. Des de la confiança. Aquest reconeixement profund es essencial per sanar ferides i relacionar-nos de forma sana i creativa.

 

Al matí treballarem dones i homes per separat. Tots dos grups exploraran Masculí i Femení. A la tarda farem un grup amb tothom. 

Serà una proposta des del cos, des del sentir i també simbòlic i ritual. També hi haurà moments per compartir des de la paraula. Hi haurà propostes mes des del sentir, d’altres més lúdiques i també moments per la reflexió.

Si et ressona el que diem i vols aprofundir en la integració de Femení i Masculí, alhora de gaudir d’un espai grupal on compartir en un espai preciós, participa en el nostre taller.

 

Lloc: El Jardí de l’Ànima (Rupià).

Horari. 9-10 arribada. 10-20 taller (14-16 descans i dinar).

Integrar femení i masculí

Cicle de 9 tallers

trobades mensuals

La primera part del procés consisteix en sentir i integrar aquestes energies. El següent pas és entrar en el tema de les relacions de forma més específica.La nostre relació amb la parella reflecteix aquestes energies i actualitza les nostres primeres relacions: la mare i el pare. Pero aquesta relació íntima té un tret distintiu que li dona una gran complexitat: la sexualitat.L’objectiu d’aquesta segona part és ser conscients de com vivim aquests aspectes i que ens pot bloquejar una vivència plena. També entra dins d’aquesta fase la maternitat i la paternitat com a experiències úniques de relació.La tercera i darrera fase es centra en el tema dels cicles.El cicle femení es pot viure com un càstig o com una experiència de connexió no només amb si mateixa, si no amb el tot. Òbviament, no parlo per experiència, però si per vivències que dones importants de la meva vida han compartit amb mi. Per qualsevol home que tracti amb dones és molt important conèixer-lo. Tanmateix, els homes també tenen cicles, tot i que menys evidents i més difícils de escoltar i sentir.Ser conscients de com vivim aquest cicles i el seu potencial de connexió és l’objectiu d’aquesta tercera part.Aquest taller el vam iniciar en el curs 2019-20 amb Alice Ruggeri i estem a l’espera de proposar-ho de nou en funció dels esdeveniments.

bottom of page