top of page

PROJECTES

Arts Marcials Integrades i Jocs Marcials

Empoderar-se es sentir i desenvolupar la energia per desplegar-la en la vida.  Arts Marcials Integrades es una proposta que avança en aquesta direcció. A partir de determinades pràctiques marcials i d’altres àmbits, afavoreix que aquesta força pugui expressar-se. Empoderar-se , tal i com jo ho entenc, sempre te una vessant de empatia, de tenir cura d’un mateix i dels altres. AMI Integra principis de diferents arts marcials. Els principis som com lleis que travessen diferents situacions i que ens permeten entendre, amb el cos i amb la ment, determinades vivències i desenvolupar recursos i capacitats. 

Cos Oracle

La finalitat de CO es la de connectar amb el nostre propòsit. Si tenim una pregunta, una decisió a prendre o, simplement, volem desenvolupar una aptitud determinada, CO representa una gran eina.

A través del cos, les sensacions i el moviment espontani, podem tenir accés a informació significativa per nosaltres o altres persones. Integrant les arts marcials, el moviment sistèmic i la simbologia, CO ens permet resoldre dubtes que tenim o desenvolupar capacitats que necessitem.

El Sentit dels Contes

El llenguatge simbòlic dels contes es una eina mitjançant la qual podem connectar amb el inconscient individual i col·lectiu.

Explorar les possibilitats pedagògiques dels contes tradicionals, moderns, inventats i improvitzats. La proposta pot oferir-se en diferents formats.

sentido-cuentos-taller-cuentacuentos.jpg
formacion-educacion-libre.jpg

Formació Educació Lliure

L'educació lliure és un àmbit en el que s'ha pogut experimentar i aprofundir en temes com: l'acompanyament emocional, límits i conflictes l'autonomia, el potencial del joc en el desenvolupament i en l'aprenentatge entre d'altres i metodologia.

En el Cor de la Terra

En el moment que estem vivint, la nostra cultura occidental, racional, cientifista i adicta al benestar, es pot nodrir d'altres cosmovisions que contenen una sabiessa ancestral. La jornada annual En el Cor de la Terra vol crear un nexe ente les diferents cultures del planeta.

jornades-cor-terra-corazon-tierra-jornad
integracion-femenino-masculino-poder-per

Integració Femení-Masculí

Integrar femení i masculí dins nostre ens porta a la harmonia entre el sentir i el fer, entre l'amor i l'empoderament, entre el nostre propósit i aquest preciòs projecte humanitat-gaia

en el que vivim.

bottom of page