top of page
abril 23 12_edited_edited.jpg

SOBRE MI

Entre els anys 1977 i 1993 realitzo les formacions bàsiques de la meva vida professional: psicologia, pràctica psicomotriu, llenguatges expressius i educación física.

Al llarg d’aquesta etapa, mi vida professional es desenvolupa  en el l’educació especial, col·lectius de risc social, activitats extraescolars i també en l’àmbit acadèmic i formatiu participant com coordinador i formador de diversos programes en la Escola Carme Aymerich i en la Universitat Ramon Llull. La meva activitat formativa s’amplia a la participació en congressos i jornades i a la publicació d’articles.

A finals dels 90, pare d’una filla (92) i d’un fill (96), finalitza la meva etapa como coordinador i formador en la universitat i s’inicia una etapa d’experimentar i investigar l’educació lliure, coocreant el projecte La Caseta en el any 2000 amb Anna Bachs.

Fins el 2015 coordino el projecte, desenvolupant també projectes formatius, tallers i xerrades en educació lliure tant en Cataluña como en Perú i Argentina.

A l’any 2005, es crea la Xell (xarxa d’educació lliure) amb la fi de recolzar els projectes de Cataluña. Des de llavors estic en el grup de treball i també com a president de la associació.

A l’any 2007, en el projecte La Caseta es forma el grup d’homes en el que participo des de un inici fins l’actualitat. He coordinat tallers per homes i mixtos en col·laboració amb altres persones.

Paral·lelament, i des dels 10 anys, he practicat arts marcials: judo, tae-kwon-do (1er Dan), tai-chi i aikido (1er Dan) impartint classes de tae-kwon-do i tai-chi. La integració d’aquestes arts junt amb altres pràctiques va donar lloc a la creació d’Arts Marcials Integrades per adults i Jocs Marcials per infants.  

També han estat importants per a mi la dansa, especialment la dansa africana, el contact dance, le dansa creativa i la dansa butoh como las més significatives.

He publicat dos contes: L’animal més gran del mon i Dos gotes.

Actualment desenvolupo la meva activitat professional en diferents àmbits, relacionats amb l'educació i la consciència.

  • Formacions, tallers i xerrades vinculades o inspirades en l’educació lliure: acompanyament emocional, la agressivitat, el perill de les noves tecnologies, ensenyar a pensar, etc. M’interessa especialment como educar en un moment de canvi tan rotund como el que estem vivint.

  • Noves masculinitats.  Dinamitzar tallers per homes i també per grups mixtos. Actualment he coocreat el Jardí del Sol per nens de 8 a 13 anys.

  • Cos Oracle. Desenvolupar la capacitat del cos per canalitzar informació i alinear-nos amb el nostre propòsit. Materialitzar la nostra intenció a través del llenguatge simbòlic.

  • Arts Marcials Integrades i Jocs Marcials. Ben estar i empoderament per la infància, la adolescència i la edat adulta.

  • El llenguatge simbòlic dels contes i la seva integració amb altres llenguatges (corporal, plàstic, etc.) els processos creatius i de consciencia.

  • El cor de la terra (Cosmovisió, pau i educació). Conèixer els nostres ancestres i recuperar el llenguatge simbòlic.

bottom of page