top of page

Art i propòsit
La teva vida es una obra d'art

 

Art i propòsit3F.png

Art i propòsit és una proposta familiar de creativitat i consciència que Zina López i jo hem creat per que pugueu gaudir amb els teus d’una jornada enriquidora.

Hi haurà propostes lúdiques, corporals, plàstiques i espais de paraula.

De cara als adults, la idea es que la creació pugui esdevenir un procés de consciència i de auténtica comunicació.

Explorarem la dimensió creativa de l’art, però també la seva potencialitat per afavorir la consciència de nosaltres mateixos i la seva potencialitat com a símbol per sintonitzar amb el nostre propòsit.

 

Per tothom, el fet de compartir processos creatius amb infants també te un sentit de explorar altres dimensions en la comunicació i la convivència.

Per moments estarem tots plegats i per moments el grup d’adults i el d’infants tindran propostes separades, les vivències de les quals s’integraran finalment en un procés comú.

Es per això que recomanem que els infants tinguin 5 anys com a mínim, perquè es puguin separar una estona. També es pot venir amb nadons de braços, tot i que la persona haurà d’estar amb el grup d’infants.

Tot això per que l’espai dels adults també pugui adaptar-se a les seves necessitats i qui vulgui aprofundir tingui la possibilitat de fer-ho.

Crec que l'art és un dret i no pas un privilegi, una capacitat innata  - com ara la parla-, que tenim les persones humanes de transformar-nos, i  de transformar el que ens envolta, fent servir materials, instruments i emocions.  Aquest taller ofereix un camí de retrobada amb aquesta capacitat  innata, on anirem recollint fruits del COLOR,   DEL  MOVIMENT CORPORAL,  DE LA PARAULA..que ens serviran de llavors- anclatges per a viure i crear la nostra vida com allò que és .. Una obra d'art.
Zina, 

M'interessa especialment la dimensió de sanació i consciència de qualsevol activitat artística. A través d'un diàleg amb allò més esencial de nosaltres mateixos, l'art ens convida a transcendir. L'art es també un estat vital. Si som capaços de fluir en la creació, la informació significativa arriba: l'art com a oracle. I anant una mica més enllà l'art també pot tenir una funció de crear realitat en la nostra vida. 
Pere

Zina López és art-terapeuta, doula, Il.lustradora i ballarina. Acompanya persones de totes les edats, a través de l'art, el txi kung, la dansa-improvisació, i la meditació en moviment.
https://www.casadelart.cat/#LaSala

Pere Juan es psicòleg, psicomotricista i tècnic en expressió. Actualment formador en diferents àmbits: educació lliure, moviment-consciència i arts marcials

Lloc: Premià de Mar
Dies: 3 de febrer i 4 de maig
són tallers independents

Horari: 10-14,30h.

Preus:
45€ individual.
70€ parella del
núcleo familiar. Infants: 12€

Fecha máxima inscripció:
27 de gener
20 de abril

Preu rebaixat si t'inscrius abans del 25 de gener!
40€ individual
60€ parella
10€ infant

 
bottom of page