top of page

Art i propòsit
La teva vida es una obra d'art

 

En aquest taller experimentaràs diferents possibilitats i nivells de la creació artística en l’àmbit corporal i plàstic.

L’art com a acte expressiu, simplement, però també en la seva dimensió d’afavorir l’autoconsciència. També explorarem el diàleg amb un/a mateix/a i amb els altres que ens dona accés a informació significativa i la seva potencialitat com a generador de realitat.

Hi haurà moments de creació més lliure i d’altres més intencionals i focalitzats. Moments més actius i moments mes reflexius. Hi haurà lloc pel silenci i per la paraula.

 

Es pot assistir amb infants: hi haurà una proposa per a ells i elles. Si són autònoms, els adults podran estar realitzant al 100% la seva proposta. En cas de que no sigui així, també poden estar acomanyant-los en l'espai de creació per infants. 

Lloc: Premià de Mar
Dia: 3 de juny
Horari: 11-15 h.

Preu: 40€. per adult. 60€ parella d'adults del nucli familiar.

75€ si veniu amb el vostre infant.

Data tope d'inscripció: 1 de juny

Crec que l'art és un dret i no pas un privilegi, una capacitat innata  - com ara la parla-, que tenim les persones humanes de transformar-nos, i  de transformar el que ens envolta, fent servir materials, instruments i emocions.  Aquest taller ofereix un camí de retrobada amb aquesta capacitat  innata, on anirem recollint fruits del COLOR,   DEL  MOVIMENT CORPORAL,  DE LA PARAULA..que ens serviran de llavors- anclatges per a viure i crear la nostra vida com allò que és .. Una obra d'art.
Zina, 

M'interessa especialment la dimensió de sanació i consciència de qualsevol activitat artística. A través d'un diàleg amb allò més esencial de nosaltres mateixos, l'art ens convida a transcendir. L'art es també un estat vital. Si som capaços de fluir en la creació, la informació significativa arriba: l'art com a oracle. I anant una mica més enllà l'art també pot tenir una funció de crear realitat en la nostra vida. 
Pere

Zina López és art-terapeuta, doula, Il.lustradora i ballarina. Acompanya persones de totes les edats, a través de l'art, el txi kung, la dansa-improvisació, i la meditació en moviment.

Pere Juan es psicòleg, psicomotricista i tècnic en expressió. Actualment formador en diferents àmbits: educació lliure, moviment-consciència i arts marcials

bottom of page